Registracija

Korisničko ime: *
Lozinka: *
Potvrdite lozinku: *
Prezime: *
Ime: *
Grad: +
Adresa: +
Škola / Fakultet / Preduzeće: +
Razred-odjeljenje / Broj indeksa: +
Datum rođenja: +
E-mail: +
Telefon: +
Prihvatam uslove korištenja *
* Obavezna polja
+ Želim da se takmičim za nagradu

Registracija korisnika

Da biste se registrovali morate da popunite sva obavezna polja koja su označena znakom * i grupisana su u prvoj sekciji.

Vaše korisničko ime mora biti jedinstveno, ono će biti korišteno za vašu identifikaciju u rang listama tako da ono predtavlja jedini podatak koji će biti javno vidljiv svim ostalim igračima. Lozinka mora sadržavati minimalno 6 znakova. Navođenje e-mail adrese nije obavezno, ali nije dozvoljeno registrovati više naloga na istu adresu.

Banjalučka berza zadržava pravo da bez prethodne najave iz igre isključi korisnike koji za svoje korisničko ime iskoriste uvredljive i neprimjerene riječi.

Želim da se takmičim za nagradu

Ukoliko želite da učestvujete u takmičenju u ligama kod kojih sponzori obezbjeđuju nagrade, potrebno je da popunite dodatna polja na osnovu kojih Banjalučka berza može da vas kontaktira u slučaju da ste osvojili neku od nagrada.

Ova polja su grupisana u drugoj sekciji i označena su znakom +.

Ukoliko ne popunite ova dodatna polja pri registraciji, uvijek ste u mogućnosti da to učinite na stranici za uređivanje svog profila kada se prijavite koristeći svoje korisničko ime i lozinku.